Novoroční turnaj vyhráli Bašta, Novák a Přenosil

Fuček Miloslav

2024-01-06

Reportáže

Přečteno: 237

Komentářů: 0


Za účasti 35 hráčů se dnes hrál ve čtyřech věkových kategoriích Novoroční turnaj.


V nejmladší kategorii U11 se dnes sešlo 11 hráčů, takže se lotos poprvé hrála samostatně bez spojování s jinou kategorií. Dvouhru vyhrál Lukáš Přenosil z TTC Brandýs n. Labem před Matoušem Límanem z Kotlářky Praha a Václavem Knotkem z TTC Praha. O čtyřhru v této kategorii moc zájem nebyl, takže se hrálo rovnou finále v němž Benedikt Buček a Matouš Líman porazili sestry Fejksovy.

 

Kategorii U13 opanoval františek Novák z TJ Aero Odolená Voda, který ve finále porazil Milana Rybáře z SKST Úvaly. Třetí místo vybojoval Lukáš Hanišák z TJ Aero Odolná Voda. čytřha patřila bratrům Hanišákovým, kteří ve finále porazili Přenosila s Rybářem. Třetí místo potom vybojovali neregistrovaní Ota Trusin aa Václav Buzek.

 

V kategorii U21 kralovali hráči z kategorie U15, takže pořadí dvouher obou těchto kategorií je shodné: 1. Jáchym Bašta - TTC Praha, 2. Zuzana Andrejsová - SK Zomka Nymburk, 3. Tomáš Hrubý - TTC Klánovice. Čtyřhry vyhráli Zdeněk Horčík a Tomáš Hrubý z Klánovic, kteří ve finále porazili Jáchyma Baštu s Michalem Vajdou z TTC Praha. Třetí skončili Matěj kolínek (Sparta Praha) a Kryštof Mikulka (TTC Klánovice).

 

Turnaj cenami podporuje firma STENmarketing. Kopletní výsledky budou zopracovány v nejbližších dnech a najdete je na https://www.pinecvpraze.cz/vysledky.php. Kopletní videa z turnaje najdete na https://www.youtube.com/@oddilmladezettcpraha5932. Pořadí 10. ročníku najdete v nejbližších dnech na https://www.pinecvpraze.cz/poradi.php?id=10. Dalším turnajem, kterým bude Zimní turnaj, pokračujeme v sobotu 3. 2. 2024.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je neděle
28.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř