Nová koncepce turnajů v Centru zábavy Karlín

Fuček Miloslav

2014-06-07

Informace

Přečteno: 2737

Komentářů: 0


Od září 2014 chystáme v Centru zábavy Karlín novou koncepci víkendových turnajů pro veřejnost.


Současný systém turnajů v Centru zábavy Karlín dobíhá nyní v měsících červen, červenec a srpen. Od září plánuje pořadatel těchto turnajů TTC Praha se zaměří na turnaje více na mládež. Turnajů pro dospělé ubyde. Důvodem je, že nyní je v Praze a okolí turnajů pro veřejnost pro dospělé velké množství, každý týden 4 až 6 turnajů. Účast na turnasjůch v Centru zábavy klesá, tříští se mezi velkým počtem turnajů a mezi nimi turnaje jiných pořadatelů. Naproti tomu turnajů pro mládež je podsttaně méně.

 

Proto turnaje pro dospělé omezíme. Budou přiřazeny do dvou sérií, které budou obsahovat šest turnajů a finálového turnaje, tedy celkem 14 turnajů v rámci Velké ceny Centra zábavy Karlín pokud tomu přibližně 4 až 10 samostatných turnajů, včetně dvojbojů šach – ping.

 

Pro každou kategorii mládeže uspořádáme v sezóně jednu sérii Velké ceny Centra zábavy Karlín, která bude obsahovat šest turnajů a finálového turnaje TOP 16.

 

Tímto systémem by se měly turnaje zatraktivnit. Bude jich pro jednotlivé věkové kategorie méně a budou seskupeny do série, v nichž budou za umístění hodnotnější ceny. V současné dobíhající sezóně se ukazuje, že je větší zájem o turnaje Grand Prix Centra zábavy v týdnu, které jsou takto zařazeny do série. Tyto turnaje Grand Prix Centra zábavy zůstanou zachovány beze změny i nadcházející sezóně.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř