Pozvánka na Jarní turnaj

Fuček Miloslav

2015-04-07

Pozvánky

Přečteno: 2530

Komentářů: 0


Zveme vás na sérii pátých turnajů Velké ceny Centra zábavy Karlín, které proběhnou v provizorních podmínkách Billiard clubu Harlequine v Praze 10 Vršovicích.


O víkendu 25. a 26. 4. 2015 pokračuje Velká cena Centra zábavy Karlín pátými turnaji. Protože sokolovna v Ďáblicích ještě nebude v tomto termínu k dispozici, proběhnou podmínky turnaje opět v provizorních Billiard clubu Harlequine, Oblouková 6 až 8, Praha 10 – Vršovice.

 

S ohledem na specifické podmínky Harlequine jsou opět i netradiční časy a navíc požadujeme přihlášky dopředu . Podrobnosti najdete v aktualizovaných propozicích v kalendáři akcí. Pokud by v některé kategorii došlo k výrazně menší účasti, vyhrazujeme si právo posunu času harmonogramu dané kategorie. O této změně vás informovali e-mailem den po uzavření přihlášek, což je středa 22. 4. 2015. Po tomto termínu se lze přihlásit jen výjimečně, pokud budou v losovacím plánu volná místa a za účinné startovné 150,-- Kč (startovné je 100,- Kč).

 

Časové změny se mohou týkat u nejmladších a mladších žáků posunutí začátku turnaje a tím i prezence do turnaje na pozdější čas (nejpozději naopak však na 13.00 hodin) au starších žáků a dorostu může dojít posunutí času směrem dopředu, nejdříve však na 15.00 hodin.

 

Děkujeme za pochopení a těšíme se na setkání na turnaji. Šesté turnaje již na 90% proběhnou v sokolovně v Ďáblicích, kde se počítáme s uskutečněním finálových turnajů TOP16.

jastuci madraci horoskop umrli vicevi horoskop knjige lektire jastuci


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř