Na závěr 2. ročníku jsme už připraveni

Fuček Miloslav

2016-04-08

Informace

Přečteno: 2183

Komentářů: 0


Šestý turnaj, kterým bude CZ Cup proběhne ve všech kategoriích v sobotu 30. 4. 2016. A hned týden po něm proběhne 7. 5. 2015 finálový turnaj TOP 16. Na obojí jsme už připraveni, tento týden jsme nakoupili medaile a poháry.


Závěr 2. ročníku Velké ceny Centra stolního tenisu Ďáblice se už pomalu blíží. Zhruba do týdne budou zveřejněny propozice šestého turnaje, kterým bude 30. 4. 2016 CZ Cup.

 

O týden později v sobotu 7. 5. 2016 proběhne finálový turnaj TOP 16, po němž budou předány medaile za celkové pořadí čtyřher a diplomy za celkové pořadí dvouher.

 

Medaile i diplomy na zbytek série již máme zakoupeny. Vše je připraveno. Zejména ve starších kategoriích jsou ještě medailová umístění otevřena. Přijďte zabojovat. Je to zejména velká šance pro mladší hráče, aby si zkusili i starší kategorii.

 

Do finálového turnaje TOP 16 postupuje šestnáct nejlepších hráčů z pořadí, což jsou zatím ve všech kategoriích všichni. Tento turnaj má vyšší hodnocení za umístění. Ze základních šesti turnajů se počítá pět nejlepších výsledků + výsledek z TOP 16, takže oba zbývající turnajem mohou ještě s pořadím zamíchat.

 

Tři nejlepší v celkovém pořadí čtyřher v každé kategorii obdrží medaile, dioplomy a ceny a tři nejlepší v celkovém pořadí dvouher v každé kategorii obdrží poháry, diplomy a ceny.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř