O finalistech rozhodnuto

Fuček Miloslav

2019-04-14

Reportáže

Přečteno: 1722

Komentářů: 0


Sobotní Aprílový turnaj rozhodl o konečném pořadí čtyřher i o tom, kdo postupuje do finálových turnajů TOP 16.


V kategorii nejmladšího žactva se v sobotu sešlo osm hráčů, kteří hráli ve dvou skupinách s postupem všech do čtvrtfinálového pavouka, který se dohrával o konečné pořadí. V této kategorii chyběl z favoritů pouze Vít Kasne z STC Slaný. Vítězství si odnesl Lukáš Elicer z STC Slaný, čímž se dostal do čela pořadí. Ve finále porazil Terezu Makarovou ze stejného oddílu, která je v celkovém pořadí druhá. Třetí místo vybojoval Lukáš Martinek z TTC Praha, když porazil 3:2 Ondřeje Šťastného. A právě mezi těmito dvěma hráči se bude rozhodovat na finálovém turnaji o tom, kdo si odnese pohár za 3. místo.

 

Kompletní výsledky této kategorie najdete na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek150.pdf.

 

Souběžně se hrála společná kategorie staršího žactva a dorostu, v které se sešlo 15 hráčů. Zde chybělo několik favoritů – Adam Košacký ze Slovanu Bohnice, Michal Makara z STC Slaný a Jan Plíšek z ST Benešov. Dorost i starší žactvo vyhrál Dominik Kubíček, který si tak upevnil své vedení ve dvouhrách a v kategorii dorostu získal náskok 700 bodů. V kategorii staršího žactva náskok 200 bodů mnoho neznamená a znamená to, že o vítězi této kategorie se rozhodne právě na finálovém turnaji. Zde jsou otevřeny medailová umístění, takže o majitelích pohárů v těchto kategoriích se bude rozhodovat právě na finálovém turnaji.

 

Kompletní výsledky těchto kategorií najdete na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek152.pdf a http://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek151.pdf.

 

Odpolední kategorie mladšího žactva se hrála za účasti devíti hráčů. I zde chyběl hlavní favorit Jakub Makara z STC Slaný. Tím usnadnil cestu za celkovým vítězstvím vítězce Aprílového turnaje Lindě Kolářové z TJ Sokol Český Brod, kterou pokud se zúčastní finálového turnaje, již nemá šanci předstihnout. S ní bude bojovat o celkové vítězství její oddílová spoluhráčka Klára Valentová. Na 2. místo má šanci zaútočit i Tomáš Jablončík z TJ Sokola Všetaty a Jakub Makara se může pokusit vybojovat bronzový pohár za 3. místo.

 

Kompletní výsledky kategorie mladšího žactva najdete na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek153.pdf.

 

Současně již jsou v kalendáři akcí zveřejněny rozpisy na všechny tři finálové turnaje TOP 16, které stanovují práva startu včetně náhradníků.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř