Vítězi Vánočního turnaje se stali Šubert, dvakrát Kůsová a Kubíček

Fuček Miloslav

2019-12-22

Reportáže

Přečteno: 1388

Komentářů: 0


Vánočním turnajem dovršil 6. ročník Velké ceny CST Ďáblice do poloviny základní části.


V nejmladší kategorii se sešlo devět hráčů, kteří hráli ve dvou skupinách s postupem do horního a spodního pavouka, které se dohrávaly o konečné pořadí. A skupinu vyhrála Rozálie Toužimská před Filipem Maříkem. V B skupině byla situace komplikovanější, protože Tomáš Šubert porazil Leontýnu Toužimskou 3:0, ale prohrál 0:3 s Tobiášem Blecherem, který zase prohrál s Leontýnou Toužimskou 1:3. Při stejném počtu bodů rozhodovaly sety ze vzájemných zápasů, které vynesly Blechera na 1. místo (4:3), Tomáš Šubrt skončil druhý (3:3) a Leontýna Toužimská až třetí 3:4.

 

V semifinále porazil Tomáš Šubert po velkém boji Rozálii Toužimskou 3:2 a Blecher také v pěti setech Filipa Maříka. Ve finále oplatil Tomáš Šubert Tobiáši Blecherovi porážku ze skupiny a vyhrál 3:0, čímž vyhrál i celý turnaj. Rozálie Toužimská potom vybojovala třetí místo vítězstvím 3:0 nad Filipem Maříkem.

 

Čtyřhru vyhráli oba finalisté dvouhry – Tomáš Šubert a Tobiášem Blecherem, před sestrami Toužimskými a Třetími Veronikou Kostlivou a Barborou Ševčíkovou.

 

Současně probíhala kategorie dorostu, kde ve dvouhře dominoval Dominik Kubíček, který porazil ve finále Adélu Kůsovou, která se stala nejlepší hráčkou kategorie staršího žactva. Třetí místo v dorostu vybojoval Tomáš Jablončík (2. místo v kategorii SŽ) a třetím starším žákem se stal Jan Krojidlo.

 

Čtyřhry dorostu byly shodné se čtyřhrami staršího žactva: 1. Josef Kahoun a Jan Krojidlo, 2. Tomáš Jablončík a Adéla Kůsová, 3. Lukáš Budínský a Matěj Hubička.

 

Dorostenců se sešlo na turnaji 25 ahráli v osmi skupinách s postupem do dvou pavouků, které se dohrávaly do konečného pořadí.

 

V mladším žactvu se sešlo 16 hráčů, kteří hráli ve čtyřech skupinách, přičemž horní i spodní pavouk se dohrávaly do konečného pořadí. Vyhrála Adéla Kůsová, která ve finále porazila Ondřeje Šťastního 3:1. V boji o třetí místo porazila Lucie Bartoníčková 3:1 Jana Kittnara.

 

Čtyřhry mladšího žactva vyhráli Ondřej Šťastný s Janek Kittnarem, kteří ve finále porazili Curtise s Kůsovou, třetí skončila Bartoníčková s Přibylem.

 

Podrobné výsledky budou zpracovány příští týden. 6. ročník bude pokračovat 4. turnajem za 5 týdnů v sobotu 25. 1. 2020 Zimním turnajem.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř