Zimní turnaj s rekordní účastí

Fuček Miloslav

2020-01-26

Reportáže

Přečteno: 1306

Komentářů: 0


Včerejšího Zimního turnaje se zúčastnil rekordní počet 64 hráčů a hrál se dvanáct a půl hodiny.


V nejmladší kategorii se sešlo dvanáct hráčů, kteří hráli ve dvou šestičlenných skupinách s postupem prvních tří do horního a druhých tří do spodního pavouka. Oba pavouci se dohrávaly do konečného pořadí. Ve finále porazila Anna Voráčová z TSM Kladno Denise Bedenka z TJ Čistá. Třetí místo vybojoval Tobiáš Blecher z TJ Neratovic, který porazil 3:0 Filipa Mařík z TJ Sokola Stodůlky. Čtyřhry vyhrály Anna Voráčová a Leontýna Toužimská z TSM Kladno před nJanem Horákem (TSM Kladno) a Denisem Bedenkem (TJ Čistá). Bronzové medaile vybojovali Tobiáš Blecher (TJ Neratovice) a Tomáš Brejcha (TTC Praha).

 

Souběžně se hrály spojené kategorie staršího žactva a dorostu, kde se sešlo 32 hráčů, z čehož osm bylo dorostenců (dosavadní rekord). Hrálo se v osmi skupinách s postupem prvních dvou do horního a druhých dvou do spodního pavouka.

 

Kategorii dorostu opět Vyhrál Dominik Kubiček z Kotlářky, který ve finále těsně porazil Jana Krojidla z TJ Neratovic. Třetí místo vybojoval po velkém boji 3:2 Pavel Hurdálek (TJ Neratovice) nad Tomášem Jablončíkem (TJ Sokol Všetaty). Pořadí staršího žactva: Jan Krojidlo (TJ Neratovice), 2. Tomáš Jablončík (TJ Sokol Všetaty) a 3. Josef Kahoun (Sokol Louňovice p. Blaníkem).

Pořadí čtyřhry dorostu: 1. Dominik Kubíček (Kotlářka) a Václav Kopecký (TJ Sokol Všetaty), 2. Dominik Pešl a Tomáš Jablončík (oba TJ Sokol Všetaty) a 3. Denis Kolář a Klára Valentová (oba Sokol Český Brod).

Pořadí čtyřhry staršího žactva: 1. Denis Kolář a Klára Valentová (oba Sokol Český Brod), 2. Josef Kahoun (Sokol Louňovice p. Blaníkem) a Jan Krojidlo (TJ Neratovice), 3. Filip Čábela a Saša Průcha (oba TTC Praha).

 

V kategorii mladšího žactva. Která začala s hodinovým skluzem, se sešlo dvacet hráčů, kteří hráli ve čtyřech pětičlenných skupinách s postupem prvních tří do horního a zbylých dvou do spodního pavouka. Oba pavouci se dohrávaly do konečného pořadí. Dvouhru vyhrála Lucie Bartoníčková z TJ Sokola Všetaty, která ve finále porazila svoji oddílovou spoluhráčku Adélu Kůsovou, která skončila druhá. V boji o třetí místo porazil Samuel Floyd Curtis z STC Slaný po velkém boji 3:2 Ondřeje Šťastného z TJ Neratovic.

 

Čtyřhru mladšího žactva vyhráli Ondřej Šťastný (TJ Neratovicve) a Adéla Kůsová (TJ Sokol Všetaty) před druhými Lukášem Kuhnelem a Vojtěchem Horčákem (oba TTC Klánovice) a třetími Matyášem Petrušem (TTC Klánovice) a Samuelem Floydem Curtisem (STC Slaný).

 

Podrobné výsledky zveřejníme hned po jejich zpracování, včetně mezipořadí celého 6. ročníku po 4. turnaji.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř