Úprava rozpisu 6. ročníku turnajů s ohledem na aktuální situaci

Fuček Miloslav

2020-05-07

Informace

Přečteno: 1243

Komentářů: 0


Po konzultaci s trenéry oddílů s největším počtem hráčů na našich turnajích provádáme některé drobné změny v rozpisu 6. ročníku Velké ceny CST Ďáblice.


Na turnajích Aprílový turnaj a Jarní turnaj se budou hrát pouze dvouhry. Čtyřhry s ohledme na blízký kontakt hráčů rušíme. Důvodem je to, že hráči hrající spolu čtyřhru ani nemusí být ze stejného oddílu, protože pokud je hráč z oddílu sám nebo je-li na turnaji z oddílu lichý počet hráčů, bývají páry sestavené z hráčů z různých oddílů. I když současná bezpečnostní pravidla čtyřhru povolují, po zralé úvaze od ním s opatrnosti pro nzbytek 6. ročníku ustupujeme.

 

Čtyřhry budou vyhodnoceny tak, že se započtou každému hráči tři nejlepším výsledky, které mohl nasbírat na čtyřech turnajích, na kterých se čtyřhry hrály. Do pořadí čtyřher bude toto pravidlo promítnutom v průběhu května,. kdy bude pořadí upraveno.

 

Protože jsou výjimečně dva turnaje (Aprílový a Jarní) týden po sobě, což může někomu způsobit problém s účastí, budou v celkovém hodnocení dvouher započteny 4 výsledky z 6 turnajů místo původních 5 výsledků z 6. Tímto krokem minimalizujeme dopad na ty, kdo se nebudou moct zúčastnit obou těchto turnajů a zároveň zůstává možnost vylepšit si bodové zisky účastí na obou turnajích, těm kdo o to budou mít zájem.

 

Současně apelujeme na to, aby se turnajů účastnili pouze zcela zdraví hráči. Pokud bude hráči při prezenci naměřena zvýšená teplota, nebude do turnaje připuštěn. Dále apekujeme na hráče, aby na turnajiích projevikli zvýšenou kázeň a zejména se nezdržovali v oblastech do 3 m od baru, pokud tam nepůjdou nakupovat a též 2 m od stolku vrchního rozhodčího s výjimkou, kdy si půjdou vyzvedávat nebo tam ponesou kelímek se zápisem. Vrchního rozhodčího můžete samozřejmě kontaktovat i v případě důležitého dotazu či reklamace výsledku apod. , ale ne s otázkami typu "Kdy budu hrát?". V herně bude k dispozici dezinfekce a prosíme hráče, aby v ní dezinfikovali míček, zejména pokud vylétne mimo hrací prostor. U stolku vrchního rozhodčího se budou dezinfikovat míčky mezi jednotlivými zápasy.

 

Ještě připomínáme, že bez roušky mohou být pouze právě hrající hráči, kteří jsou v hracím prostoru, případně pokud jdou pro míček, který z hracího prostoru vylétl. Po skončení zápasu a opuštění hracího prostoru jsou hráči povinni si nasadit roušky. Veškerá omezení, která budou platit v Centru stolního tenisu najdete na vstupních dveřích a obou nástěnkách a předem děkujeme za jejich dodržování.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř