Pozvánka na Zimní turnaj

Fuček Miloslav

2022-01-22

Pozvánky

Přečteno: 814

Komentářů: 0


Zveme vás na Zimní turnaj, který je šestým turnajem 8. ročníku Velké ceny CST Ďáblice.


Zimnní turnaj se koná v sobotu 19. 2. 2022 v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8. Pořadatelem turnaje je TTC Praha. Ceny do turnaje dodal sponzor STENmarketing. Turnaj dále finančně podporují MČ Praha 8 a MČ Praha – Ďáblice.

 

Dopoledne se hraje kategorie U11 a U15. Odpoledne se hrají kategorie U13 a U19, pro něž končí prezence v 14.30 hodin. Pokud by byl v některé kategoriin tři dny před konáním turnaje přihlášen výrazně malý počet hráčů (méně než 8), vyhrazuje si pořadatel možnost časové rozložení jednotlivých věkových kategorií změnit.

 

Ráno se otevírá hala v 8.00 hodin, kdy začíná prezence, která trvá do 8.30 hodin. Při prezenci je nutno odevzdat čestné prohlášení (nelze jej nahradit potvrzením). Čestné prohlášení odevzdávají všchny přítomné osoby, které v hale zůstávají. Nemusejí jej odevzdávat osoby, které hráče pouze přivezou a po zaprezentování hned odjedou a pro hráče opět přijedou až po skončení turnaje .

 

Startovné je 150,-- Kč pro předem prihlášené, pro ostatní 200,-- Kč. Hráč, který se účastní dvou kategorií a hraje dopoledne i odpoledne, platí za dopolední kategorii startovné 150,-- Kč a za odpolední kategorii snížené startovné 80,-- Kč. Přihlašovat se je možné na http://www.pinecvpraze.cz/kalendar.php v příslušné věkové kategorii turnaje. Čstné prohlášení je možné si stáhnout na http://www.pinecvpraze.cz/dokumenty/bezinfekcnost.pdf. Formuláře budou k dispozici i přímo na turnaji. Pokud jej ale chcete vyplňovat až na místě, vemte si prosím vlastní propisovačku, protože jejich počet bude omezen a aby se proto netvořily zbytečné fronty. Upozorňujeme, že od 22. 11. 2021 je nová verze čestného prohlášení, jejichž použití je nutné zejména u osob do 12 let, které nemusí prokazovat bezinfekčnost (stará verze tuto možnost na zaškrtnutí nemá).

 

V současné době (od 22. 11. 2021) splňují podmínky bezinfekčnosti pouze osoby očkované (nejméně 14 dní od ukončení očkování), osoby které onemocnění Covid prodělaly (nejdéle před 180 dny), osoby mladší 18 let nebo osoby rozočkované nebo osoby s kontraindikací, že se nemohou očkovat s negativním PCR testem ne starším 7 dní. Osoby mlaší 12 let nemusí bezinfekčnost prokazovat, ale čestné prohlášení musí stejně vyplnit kvůli evidenci přítomných osob. Všem osobám bude při po vstupu měřena teplota.

 

Při kontaktu s hygienou uvádějte prosím jako pořadatele turnaje TTC Praha a jeho datovou schránku ej4psub (ne telefonní číslo), přes kterou jsme schopni poskytnout potřebné informace, které nelze sdělovat telefonicky, protože obsah čestných prohlášení podléhá režimu GDPR.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř