Pozvánka na Finálový turnaj TOP 16 kategorie U11

Fuček Miloslav

2022-06-10

Pozvánky

Přečteno: 863

Komentářů: 0


Aktualizováno!!! Uzavřena startovní listina a vypsány divoké karty na obsazení zbylých volných míst. Zveme vás na finálový turnaj TOP 16 osmého ročníku Velké ceny CST Ďáblice pro kategorii U11.


Finálový TOP 16 pro kategorii U15 se koná v sobotu 11. 6. 2022. Níže pravidelně turnaj nominace a náhradníky. Přihlásit se nebo omluvit se bylo nutné nejpozději do 22. 5. 2022 do půlnoci a to včetně náhradníků

 

Hala pro rozehrání bude otevřena od 8.00 hodin. Prezence bude probíhat od 8.00 do 8.30 hodin, kdy je potřeba zaplatit startovné 150,-- Kč. Po té dojde k losování a po něm bude nástup a zahájení turnaje v 9.00 hod.

 

Nominace hráčů:

1. Filip Bednář – Kotlářka Praha

(2. Albert Jan Grzonka – STC Slaný)

2. Lukáš Hanišák – TJ Aero Odolená Voda

3. Jan Jakoubek – TTC Praha

4. Tomáš Hanišák – TJ Aero Odolená Voda

(7. Dominik Navrátil – TTC Praha)

5. Lukáš Hejda – TJ Aero Odolená Voda

6. Kateřina Bubeníčková – TJ Aero Odolená Voda

(8. Daniel Soušek – TJ Aero Odolená Voda)

(7. Adam Měcháček – KST Vršovice)

7. Pavel Kos – KST Vršovice

8. Marek Dominik – KST Vršovice

9. Jáchym Bašta - TTC Praha

+ 1 volé místo na divokou kartu

Počet míst byl s ohledem na stav přihlášek snížen na 10 a bude s ehrát jako v kategorii U13 systéme každý s každým. Na tento počet je upraven rámcový časový plán i počet stolů v herně. 

Náhradníci

Jan Kézr – Kotlářka Praha

(N3. Marek Kristián – KST Vršovice)

Sofie Stříbrná – STC Slaný

Viktorie Kulíšková – SKST Teplice

Tadeáš Trejbal – Kotlářka Praha

Jakub Horák – TSM Kladno

Leontýna Toužimská – TSM Kladno

Adam Kovařík – TJ Neratovice

Filip Cetkovský – TTC Praha

 

O karty divoké je možno žádat emailem na prihlasky(zavináč)pinecvpraze.cz.

 

Hráči byli na startovní listině zařazováni takto: Nominováni hráči ihned po přihlášení, přihlášení náhradníci do termínu automaticky po tomto termínu na volném místě dle pořadí nominace. Nominovaní neomluvení hráči, kteří se nepřihlásili do termínu 22. 5. 2022, ztratili právo pořadí nominace a byli zařazeni mezi náhradníky a to za přihlášené náhradníky, kteří se nedostali k tomuto datu do nominace. Po vypršení termínu přihlášení.

Protože jsme vyčerpali náhradníky, kteří měli zájem, vypisujeme ještě šest divokých karet, o které můžete požádat kdokoli, kdo splňuje podmínky věkové kategorie nejpozději do 7. 6. 2022 na email prihlasky(zavináč)pinecvpraze.cz. O zařazování na startovní listinu bude rozhodovat pouze rychlost doručení emailu. 

 

V případě, že jste se přihlásili do turnaje a náhle vám překazí účast na nějaké události, prosíme o co nejrychlejší omluvu, abychom mohli nominovat náhradníka. Omluvte se prosím buď na uvedený email a od 10. 6. 2022 již pouze formou SMS na 603 451 965 přímo vrchnímu rozhodčímu turnaje.

 

U náhradníků, kteří mají zájem a jsou schopni se zúčastnit i při odpadnutí nominovaného hráče na poslední chvíli, uveďte aktuální i telefonní číslo, na které vás můžeme informovat o případné nominaci na poslední chvíli, např. večer před turnajem.

 

Přihlášky i omluvy prosím posílejte výhradně na email prihlasky(zavináč)pinecvpraze.cz.

 

Tento článek bude průběžně aktualizovaný podle toho, jak se budou jednotliví hráči přihlašovat a omlouvat. Přihlášení hráčů budou vyznačeni v nominaci modře a odhlášení hráči budou vyznačeni v nominaci červeně.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř