Vítězi Grand Prix TTC Praha se stali Pála, Příhonský, Šťastný a Jablončík

Fuček Miloslav

2022-10-22

Reportáže

Přečteno: 455

Komentářů: 0


Za účasti 43 hráčů proběhl druhý turnaj Velké ceny CST Ďáblice, kterým bylo Grand Prix TTC Praha.


Kategorie U13 a U11 se hrály společně, hráčů U11 bylo pět a U13 bylo 10, celkem tedy 15 hráčů. Kategorii U13 vyhrál Ernesto Příhonský z TJ Sokol Roztoky před Pavlem Frydrychem z TJ Sokol Všetaty a Matějem Hlochem z TJ Sokol Roztoky. Z této kategorie bylo vyhodnoceno i pořadí hráčů U11. Tuto kategorii vyhrál František Pála z TJ Sokol Všetaty před Dominikem Navrátilem z TTC Praha a Václavem Svojtkou z Kotlářky Praha.

 

Souběžně se hrála kategorie nU15, ve které startovalo 13 hráčů. V této katrgorii zvítězil Ondřej Šťastný z TJ Neratovice před Vojtěchem Horčákem z TTC Klánovice a Vojtěchem Králem z SK Zomka Nymburk.

 

Odpoledne s ehrála pouze kategorie U19, ve které sešlo 15 hráčů. Tuto kategorii vyhrál Tomáš Jablončík z TJ Sokol Všetaty před Františkem Štichem z TJ sokol Všetaty a Rozálií Feriovou z TJ Sokol Dřínov.

 

Škoda, že v některých kategoriích se hráči nedostavili bez předchozí omluvy a tím zablokovali místa dalším zájemcům, kteří už byli kvůli zaplněným místům odmítnuti. Podrobné výsledky najdete během několika dní na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky.php . Videa z turnaje budou během několika dní na https://www.youtube.com/channel/UCq5UeVwhy5UAOcXC1GXe2QQ .  Ceny do turnaje dodala firma STENmarketing


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
23.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř