Stav Vánočního turnaje po uzávěrce přihlášek

Fuček Miloslav

2022-12-16

Informace

Přečteno: 501

Komentářů: 0


AKTUALIZOVÁNO!!! Po uzávěrce přihlášek 13. 12. 2022 jsou ještě v některých kategoriích volná místa. Všechny věkové kategorie se budou hrát samostatně v původním časovém rozvržení. Den před turnajem nemoc uvolnila místa ve všech kategoriích.


Dopoledne se budou hrát kategorie U11 a U15. Celkem bude 22 hráčů, hala bude otevřena pro rozehru od 8.00 hodin, kdy též začne prezence. Do kategorií je možné se ještě hlásit do naplnění počtu 16 hráčů. V kategorii U11 je nyní 9 hráčů av kategorii U15 je 13 hráčů.

 

Odpoledne se budou hrát kategorie U13 a U19. Celkem je 26 hráčů. Prezence začne od 14 hodin a skončí v 14.30 hodin. Hned po odprezentování všech přihlášených hráčů (nejpozději v 14.30) začne losování a hned po něm bude zahájení odopoledních kategorií (nebudeme čekat až na 15.00 hodin). Předpokládaný konec je kolem 20. hodiny.

 

Slevu na startovném pro hráče, kteří hrají dopoledne i odpoledne je tentokrát možné uplatnit pouze při současné prezenci do obou kategorií ráno ve výši 250,-- Kč za obě kategorie. Startovné je jedné kategorie je jinak 150,-- Kč.

 

Vzhledem k tomu, že část hráčů je nyní nemocných a počítají s tím, že se do turnaje uzdraví, je možné, že se během pátky některých hráčů mluví. Zejména v kategorii U13, kde je plno a je zde i jeden náhradník, sledujte stav přihlášek na http://www.pinecvpraze.cz/kalendar.php po rozkliknutí dané věkové kategorie. Platně přihlášení jsou hráči v horní části – Přihlášení hráči – autorizované přihlášky. Náhradníci nebo hráči, přicházející přihláška čeká na schválení vrchním rozhodčím (není-li v horní části 16 hráčů) jsou ve spodní části – Přihlášení hráči – zatím neautorizované přihlášky.Doporučujeme hráčům odpoledních kategorií, kteří jsou (budou) jako náhradníci, aby sledovali stav iv sobotu dopoledne, pokud by se ještě někdo odhlásil a byli přesunuti mezi přihlášeného hráče (nahoru). Vrchní rozhodčí v této fázi turnaje již nebude mít čas posílat hráčem emaily nebo SMS, ale zvládne je odkliknout v systému mezi přihlášeným hráčem (2 kliknutí).

 

Zatím ale nemoci kříží plány a hráči spíše ubývá, než přibývá. 


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř