Pozvánka na Grand Prix TTC Praha OPEN

Fuček Miloslav

2023-01-30

Pozvánky

Přečteno: 468

Komentářů: 0


Zveme vás na turnaj k 30. výročí vzniku oddílu TTC Praha. Turnaj je sice určen dospělým, ale přihlášeni jsou na něj už i hráči mládeže, takže hráči věkových kategorií U15 a U19 si zde určitě mohou dobře zahrát.


Turnaj Grand Prix TTC Praha OPEN se koná v sobotu 4. 2. 2023 od 9.00 hodin v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8 – Ďáblice. Turnaj se hraje pouze v kategorii dvouher dospělých. Prezence je do 9.00 hodin, startovné 180,-- Kč. Herna pro rozehru se otevírá od 8.15 hodin, kdy také začne prezence.

 

Losování turnaje proběhne od 9.00 do 9.15 hodin a po té bude zahájeno. Pokud by měl někdo zpoždění a byl na cestě, je potřeba, aby se předprezentoval telefonicky na čísle 603 451 965, aby byl nalosován. Jinak do turnaje nebude moct být zařazen, zejména pokud by měl být nasazen.

 

Protože je první cenou šampus, pokud by její vyhrál hráč mladší 18 let, musí za něj cenu převzít osoba starší 18ti let. Další ceny poháru pro vítěze a medaile za první tři místa. V případě velkého počtu účastníků ještě další drobné ceny.

 

Nasazení na turnaj bude podle žebříčku ELOST, u rekreačních hráčů, kteří na tomto žebříčku nejsou a chodí na turnaje pořádané TTC Praha, podle PseudoELO.

 

Hlásit se můžete na https://www.centrumstolnihotenisu.cz/kukturnaj.php?id=989 . Počet hráčů je limitován na 32, v případě většího počtu přihlášených rozhoduje pořadí přihlášek. Hráči nadpočetní budou jako náhradníci, popř. bude-li počet hráčů dostatečným násobkem tří, mohou být přijati i do turnaje.

 

Systém turnaje: 1. stupeň skupiny 3 až 4 členné s postupem prvních dvou (přednostně tříčlenné), druhý stupeň vyřazovací s dohráváním do konečného pořadí v hlavní soutěži i útěše. V případě velkého počtu hráčů může vrchní rozhodčí rozhodnout, že bude útěcha dohrávat pouze na dva vítězné sady.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř