Aktuální stav přihlášek a omluv na finálový turnaj TOP 16 k 31. 5. 2017

Aktualizovaný přehled přihlášených a omluvených hráčů k 31. 5. 2017, včetně nominovaných náhradníků, můžete sledovat zde. Pokud jste přihlášku posílali a nejste na seznamu, nejspíše se někde ztratila. Proto volejte neprodleně vrchnímu rozhodčímu an číslo 603 451 965 (stačí i SMS).

Upozorňujeme, že uzávěrka přihlášek je do 31. 5. 2017. Po tomto datu budou volná místa po všech nepřihlášených hráčích uvolněna pro náhradníky a následně bude záležet na rychlosti přihlášení. Přednost samozřejmě budou mít náhradníci, kteří do tohoto termínu potvrdí, že mají zájem v turnaji nastoupit.

Vzhledem k malému počtu potvrzených přihlášek dva dny před uzávěrkou jsme přidali další náhradníky. Počet volných míst: nejmladší žactvo 2, mladší žactvo 5, starší žactvo a dorost 2. Vzhledem k tomu, že náhradníci mají možnost se přihlašovat už nyní, budou od 1. 6. (už zítra!!!), tedy po řádném termínu přihlášek, akceptovány přihlášky náhradníku podle pořadí, v jakém budou doručeny. Právo nyní stanoveného pořadí platí pouze do 31. 5. 2017, kdy je uzávěrka řádných přihlášek. Po tomto termínu se i nyní nominovaní hráči do 16. místa stanou náhradníky.

Prosíme, pokud se plánujete zúčastnit, abyste se přihlásili co nejdříve. V případě náhlé nemoci se potom vždy můžete v přípapadě potřeby omluvit. V tuto chvíli nám jde o stav hráčů při zatím předvídatelných událostech, abychom mohli připravit případné náhradníky na možnost jejich startu a ne až na poslední chvíli. Naopak pokud víte, že se účastnit nechcete nebo nemůžete, dejte vědět co nejdříve. Děkujeme.

Vždy po větších změnách budeme tento soubor aktualizovat k danému datu, proto jej pravidelně sledujte. Děkujeme.



Přidání komentáře k článku Aktuální stav přihlášek a omluv na finálový turnaj TOP 16 k 31. 5. 2017



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř