Žebříčky po úvodním turnaji a pokyny k přihlašování

Žebříčky jednotlivých kategorií najdete zde:

 

nejmladší žactvo

 

mladší žactvo

 

starší žactvo

 

dorost

 

Současně přinášíme pár pokynů k přihlašování na naše turnaje. Přihlášení se dělá přes kalendář akcí, kde si vyberete turnaj, na který chcete hráče přihlásit. Kliknete na název turnaj a otevře se vám informace o turnaji, kde najdete odkaz na stažení propozic, seznam dosud přihlášených hráčů a odkaz Přihlášení. Když na něj kliknete, otevře se vám přihlašovací formulář. Nyní vyplníte hráče tím, že rozevřete rolovací seznam, který začíná jménem Andera Jakub a zvolíte jméno hráče, kterého přihlašujete. Pokud v seznamu není (dosud nebyl na žádném našem turnaji), postupujete dle pokynů níže a přihlásíte jej emailem. Pokud jej v seznamu najdete, nastavíte jej a pokračujete dále. Do kategorie vyplníte kategorii, do kterého hráče přihlašujete číselným kódem, kde 1 = nejmladší žactvo, 2 = mladší žactvo, 3 = starší žactvo, 4 = dorost). Do Přihlašuje – jméno vyplníte jméno toho, kdo přihlášku podává – může to být buď samotný hráč nebo rodič nebo trenér či někdo jiný, koho hráč přihlášením pověří. Do email pro autorizaci uvedete platný email toho, kdo přihlášení hráče provádí. Na tento email je odeslán autorizační email s odkazem, který je nutno kliknutím potvrdit a tím přihlášku autorizujete. Je tím kontrola, pokud hráč nedorazí, zda byl přihlášen kompetentní osobou nebo zda omylem někým jiným.

 

Pozor: pokud v rozevíracím seznamu nevyberete hráče a přihlášku odešlete, přihlásíte na turnaj Jakuba Anderu, který je v seznamu první. Pokud přihlásíte omylem jiného hráče, napište nám o tom prosím na email pozvanky(zavináč)pinecvpraze.cz, abychom tuto přihlášku smazali. Na tento email se též můžete obracet, pokud se vám nepodaří hráče přihlásit nebo jeho přihlášku autorizovat.

 

Autorizační emaily jsou posílány automaticky z adresy info(zavináč)pinecvpraze.cz a tyto emaily mají tendenci padat do složky SPAM. Proto prosím tuto složku kontrolujte, popř. Se ve vašem emailovém klientu nastavte tento email jako vyžádaný. Na tento email prosím nepište, protože není čten, pouze bude občas (např. jednou měsíčně) zkontrolován administrátorem z důvodu analýzy, proč některé autorizační emaily nedorazí a údajně nejsou ani ve složce SPAM (servery na něj mohou zasílat chybové hlášky, proč email nedoručily).

 

Nehlaste prosím hráče duplicitně do kategorií staršího žactva a dorostu, které se hrají současně v jedné spojené kategorie jako kategorie dorostu, z níž jsou vyhodnoceni samostatně i starší žáci. Díky tomu hraje každý starší žák (starší žákyně) automaticky současně i kategorii dorostu a to za jedno startovné. Není vyloučeno, pokud bude trvat nárůst hráčů kategorie dorostu, že časem tyto kategorie osamostatníme. Pokud k tomu časem dojde, budete o tom včas informováni, protože by muselo dojít k jejich časovému oddělení.

 

Na závěr ještě upozorňujeme, že jsme zkrátili čas na prezenci na dopolední kategorie do 8.30 hodin (místo původních 8.45 hodin), aby se turnaj stihl rozlosovat a mohlo se začít na čas. Minule došlo ke skluzu 90 minut, avšak zahájením bylo z důvodu losování o 30 minut později.



Přidání komentáře k článku Žebříčky po úvodním turnaji a pokyny k přihlašování



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř