Žebříčky po druhém turnaji a upřesnění pokynů pro přihlašování

Žebříčky jednotlivých kategorií najdete zde:

 

nejmladší žactvo

 

mladší žactvo

 

starší žactvo

 

dorost

 

Současně ještě jednou přinášíme polopatický návod na přihlašování přes www stránku.

 

 Na 4. řáádku je třeba vyplnit jméno hráče, kterého přihlašujete. Zde v rolovacím seznamu místo „AAA Vyberte jméno hráče“ vyberete jméno hráče, kterého přihlašujete. Pokud v seznamu není, postupujete dle pokynů níže.

Na 5. řádku je potřeba vyplnit kategorii, do které hráče přihlašujete. Do políčka vypíšete číslo dle kategorie, kam hráče přihlašujete. Pokud přihlašujete např. nejmladšího žáka do mladších žáků, napíšete 2, pokud mladšího žáka do starších žáků napíšete 3.

Na 6. řádku vypíšete jméno osoby, která hráče přihlašuje. Pouze pokud se přihlašuje hráč sám, napíše své jméno. Přihlašuje-li jej trenér, napíše sem své jméno trenér, přihlašuje-li jej rodič, napíše sem své jméno rodič apod.

Na 7. řádku vypíšete email, na který by vám měl přijít autorizační email, kterým přihlášku autorizujete. Pokud email nepřijde, postupujte podle pokynů níže.

Následně klikněte na tlačítko „Uložit“.

Věnujte prosím pozornost i pokynům pod tlačítek "Uložit".  Dle těchto pokynů se řiďte, pokud není váš hráč v seznamu (ještě na našem turnaji nebyl), dále pokud jej potřebujete odhlásit a také v případě, pokud vám nepřijde autorizační email.

 

Na závěr ještě upozorňujeme, že jsme zkrátili čas na prezenci na dopolední kategorie do 8.30 hodin (místo původních 8.45 hodin), aby se turnaj stihl rozlosovat a mohlo se začít na čas. Minule došlo ke skluzu 90 minut, avšak zahájením bylo z důvodu losování o 30 minut později. Další změnou pro Grand Prix TTC Praha je, že začátek odpolední kategorie je naplánován na 15.00 hodin.



Přidání komentáře k článku Žebříčky po druhém turnaji a upřesnění pokynů pro přihlašování



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř