Pozvánka na Aprílový turnaj

V sobotu 23. 5. 2020 se koná odložený Aprílový turnaj. Dopoledne se konají kategorie nejmladšího žactva a staršího žactva, odpoledne kategorie mladšího žactva a dorostu. Dopolední kategorie začnou v 9.00 hodin, prezence končí v 8.30 hodin, hala pro rozehru bud eotevřena od 8.00 hod. Odpolední kategorie plánujeme zahájit v 15.00 hodin, prezence bude končit v 14.30 hodin (v případě skluzu bude prodloužena).

 

S ohledem na pandemii koronaviru budou platit omezení vyžadovaná usnesneím vlády ČR č. 490 a 493 z 30. 4. 2020. Vyžadována je rouška, kterou nemusí mít právě hrající hráči v hracím prostoru. V pstatních částech Centra stolního tenisu je potřeba mít roušku a snažit se dodržovat minimální odstupy 2 m. Uzavřeny budou šatny a sprchy, na WC se může vstupovat pouze jednotlivě, v roušce a před odchodem je třeba si umýt a vydezinfikovat ruce.

 

Hráčky, kterých je na turnaji vždy méně, budou-li potřebovat, mohou využít k převlečení část šatny, kterou se prochází na ženské WC při dodržení vstupu jednotlivě (pouze jako kabinky).

 

Bufet na baru bude fungovat, ale k prodeji budou pouze balené potraviny a balené pití. Budete-li chtít kafe či čaj, můžete jej dostat v uzavřeném kelímku. Konzumace jídla či pití na baru nebo v jeho bezprostředním okolí (do 3 m) není povolena.

 

Protože nebudeme moct dělat tousty, zvažujeme je nahradit plněnými houskami či bagetami zabalenými v potravinářské folii. Potřebujeme ale vědět, zda o ně bud ezájem, abychom věděli, kolik jich připravit. Na rozdíl od toustů je není možno připravovat průběžně na místě. Pokud budeme mít o tousty zájem, dejte to prosím vědět emailem nebo formou SMS na telefon 603 451 965 s počtem kusů.

 

I když u sportovců není při hře požadován minimální odstup 2 m, zvažujeme z bezpečnostních důvodů případné zrušení čtyřher. Důvodem je to, že na turnaji jsou vždy i samostatní hráči a nehrají tedy spolu výhradně hráči z jednoho oddílu. Pokud se čtyřhry nebudou konat, bylo by celkové pořadí určeno z dosavadních čtyř turnajů započtením třech nejlepších výsledků.

 

Na turnaj se už můžete v tuto chvíli přihlašovat v kalendáři akcí. Pořadatel si vyhrazuje právo při účasti 32 hráčů v kategorii do této kategorie již nepřijímat hráče předem nepřihlášené.

 

V kalendáři akcí již máte termíny všech zbylých turnajů 6. ročníku Velké ceny CST Ďáblice.



Přidání komentáře k článku Pozvánka na Aprílový turnaj



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř