Aktuality v Centru stolního tenisu Ďáblice před finálovými turnaji

Po posledním uvolnění omezení k 8. 6. 2020 sice stále ještě musí mít hráči mezi hrou roušku a to zejména při použití WC a případném použití šatny, které ale provozovatel nedoporučuje. Lepší je (aspoň pro kluky) se převléct na hale, protože v malé šatně smí být najednou max. 3 osoby a tak zejména při odchodu po turnaji by se tam tvořily fronty.

 

Skončila omezení baru. Takže si budete moct opět kupovat tousty a kafe či čaj můžete dostat do hrníčku. Od baru je ale potřeba dodržovat odstupy, do dvoumetrového pásma byste měli vstupovat jednotlivě.

 

Dodržujte odstupy v herně dle možnosti dva metry, zejména od hráčů jiných oddílů. Při hře nemusíte mít roušky ani dodržovat odstupy.

 

Měly by se dodržovat odstupy hráčů od ostatních 2 m, trenéři mají mít roušku, rozhodčí (vrchní ani u stolu) roušku mít nemusí.

 

Při prezenci hráčům budeme měřit preventivně teplotu. Dodržujte prosím odstupy i od stolku vrchního rozhodčího a vstupujte ke stolku také jednotlivě.

 

Dodržujte prosím zvýšenou hygienu. Na WC vstupujte pouze jednotlivě a před odchodem si umyjte a vydezinfikujte ruce. Dezinfekce rukou je nutná i při opoužití šatny, kde byste se měli zdržovat jen po nezbytně nutnou dobu.

 

Aktuálně jsou již povoleny akce až pro 500 osob, náš finálový turnaj je pro 16 hráčů. Bude-li mít každý doprovod, tak se do tohoto počtu vejteme s řádovou rezervou.  Mezi jednotlivými zápasy budeme stále dezinfikovat míčky. 



Přidání komentáře k článku Aktuality v Centru stolního tenisu Ďáblice před finálovými turnaji



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř