Velká cena Ďáblic otevřela 7. ročník ďáblických turnajů mládeže

Dopoledne sešlo děvět hráčů v kategorii nejmladšího žactva a 18 hráčů ve spojené kategorii dorostu a staršího žactva. Kategorii nejmladšího žactva vyhrála Leontýna Toužimská z TSM Kladno, která ve finále porazila Dominika Zinke z STC Slaný. Třetí místo vybojoval Adam Kovařík z TJ Neratovice.

 

Dorost vyhrál věkem ještě nejmladší žák Lukáš Elicer z STC Slaný. Jediný dva sety v turnaji ztratili až ve finále s druhým Janem Slavíčkem ze Slavoje Praha. Třetí místo vybojoval Ondřej Šťastný z TJ Neratovice. Medailové pořadí staršího žactva vypadalo takto: 1. Lukáš Elicer – STC Slaný, 2. Ondřej Šťastný – TJ Neratovice a 3. Marek Přibyl – TJ Sokol Všetaty. Této kategorie se použilo 14 starších žáků a 4 dorostenci.

 

Odpoledne s ehrála kategorie mladšího žactva, ve které se sešlo dvanáct hráčů. I tuto kategorii opanoval Lukáš Elicer z STC Slaný, který ve finále porazil Tomáše Šuberta z TTC Praha. Třetí místo patřilo Anně Voráčové z TSM Kladno.

 

Kompletní výsledky přineseme příští týden, až budou zpracovány.

 

Turnaj provází přísně hygienické opatření – hráčům, se měřila teplota a předávala potvrzení o bezinfekčnosti potvrzené rodiče nebo trenérem. Roušky jsou samozřejmostí, s výjimkou právě hrajících hráčů. Desinfikovaly se míčky i tušky. Před turnajem byla pečlivě vydesinfikována celá hala – stoly, ohrádky, židle i lavičky.

 

Druhým turnajem Velké ceny CST Ďáblice bude Grand Prix TTC Praha, která je naplánována na sobotu 24. 10. 2020. Velkou cenu CST Ďáblice sponzorsky podporuje firmu STENmarketing , která dodala ceny.



Přidání komentáře k článku Velká cena Ďáblic otevřela 7. ročník ďáblických turnajů mládeže



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
24.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř