Pozvánka na Jarní turnaj

Fuček Miloslav

2020-02-10

Pozvánky

Přečteno: 1227

Komentářů: 0


Zveme vás na Jarní turnaj, který je v pořadí pátým turnajem 6. ročníku Velké ceny CST Ďáblice.


Jarní turnaj se koná v sobotu 21. 3. 2020. Dopoledne od 9.00 hodin (prezence do 8.30 hodin) se hrají kategorie nejmladšího a staršího žactva, odpoledne od 15.00 hodin (prezence do 14.30 hodin) se hrají kategorie mladšího žactva a dorostu (POZOR: dorost se hraje poprvé odděleně od staršího žactva a to odpoledne!!!).

 

Startovné je 150,-- Kč. Pokud se hráč zúčastní dopolední i odpolední kategorie, platí za odpolední kategorii pouze 80,-- Kč. Souběžný start hráče v kategoriích hraných souběžně (nejmladší a starší žactvo a mladší žactvo a dorost) není ve dvouhrách povolen. Hráč může hrát dopoledne čtyřhru pouze v jedné kategorii a odpoledne také pouze v jedné kategorii, ale nemusí to být shodná kategorie v jaké hraje dvouhru.

 

Jde o turnaj okresní a rekreační úrovně, který je vhodný i pro začínající hráče. Turnaj se dohrává do konečného pořadí, takže maximálně jeden hráč odchází z turnaje bez vítězství.

 

Dvouhra se hrají dvoustupňovým systémem – v 1. stupni skupiny, z nichž všichni postupují do horního a spodního pavouka, které se oba dohrávají do konečného pořadí. Dvouhra se hrají vylučovacím systémem s dohrávkou do konečného pořadí, v případě malého počtu párů se hrají systémem každý s každým.

 

Základní část Velké ceny CST Ďáblice obsahuje šest turnajů, z nichž se započte v každé věkové kategorii zvlášť pět nejlepších výsledků. Z tohoto pořadí je potom pozváno šestnáct nejlepších hráčů na finálový turnaj TOP 16, jehož výsledky se ve dvouhrách připočtou do celkového pořadí, v kterém se hraje o poháry, diplomy a věcné ceny. Do čtyřher se počítá pořadí z šesti turnajů základní části a za něj jsou medaile, věcné ceny a diplomy. Jednotlivé turnaje se hrají ve dvouhrách o medaile, věcné ceny a diplomy a ve čtyřhrách o diplomy. Finálové turnaje se hrají pouze ve dvouhrách. Podrobné propozice najdete v kalendáři akcí u jednotlivých turnajů.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
30.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř