Zimní turnaj vyhráli Navrátil, Frydrych a dvakrát Šťastný

Fuček Miloslav

2023-01-08

Reportáže

Přečteno: 482

Komentářů: 0


Dopoledne včera hrálo dvakrát šest hráčů v kategoriích U11 a U15, odpoledne potom v kategorii U13 dvacet hráčů a v U19 bylo hráčů 14.


Obě dopolední kategorie se hrálly systémem každý s jaždým s následným paly off a play out a čtyhry systémem každ s každým. V dvouhře U11 vyhrál Dominik Navrátil z TTC Praha před Františkem Pálou z TJ Sokol Všetaty. Třeté skončil ondřej Skošdopole ze Sparty Praha.

 

Kategorii U15 vyhrál Ondřej Šťastný z TJ Neratovice před Vojtěchem Horčákem z TTC Klánovice a třetí Terezou Vyvialovou z TJ Sokola Všetaty.

 

Nejpočetněji obsazenou kategorii U13 vyhrál Pavel Frydrych z TJ Sokola Všetaty před Ernestem Příhonským z TJ Sokola Roztoky. Třetí skončil Zdeněk Horčák z TTC Klánovic.

 

V nejstarší kategorii U19 porazil ve finále Ondřej Štastný z TJ Neratovice trojnásobného vítěze Tomáše Jablončíka z TJ Sokola Všetaty. Třetí místo vybojoval Vojtěch Horčák z TTC Klánovic.

 

Podrobné výsledky všetně pořadí jednotlivých kategorií budeme doplňovat postupně na stránce Pinec v Praze. Postupně se také na youtube kanálu oddílu mládeže TTC Praha objeví videa z turnaje.

 

Na šestý turnaj si tentokrát počkáme až do března, kdy vás přivítáme 18. 3. 2023 na Jarním turnaji. Na něm se s konečnou platností rozhodne o nominacích na finálové turnaje TOP 16, které budou v květnu a červnu.

 

Ceny do turnaje věnovala firma STENmarketring – Vše na stolní tenis. Turnaj dále podporují grantem MČ Praha Ďáblice a MČ Praha 8.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř